Paikallinen kasvu Googlen kautta

Growth Corner on digitaalisen markkinoinnin toimisto, joka on erikoistunut paikalliseen Google-hakukoneoptimointiin (Local SEO). Autamme paikallisia yrityksiä lisäämään myyntiä lisäämällä näkyvyyttä Googlessa. Yrityksemme sijaitsee Vaasassa Pohjanmaalla, mutta auttaa paikallisia yrityksiä koko Suomessa lisäämään myyntiä paikallisilla markkinoilla.

Growth Cornerin liikeidea

Growth Cornerin syntyi keskellä nykyistä COVID-19-pandemiaa. Pandemia on kiihtynyt nopeasti kulman takana piilevän digitaalisen muutoksen kuluttajien ja ostokäyttäytymisen suhteen. Näemme, että yhä enemmän huomiota on kohdistettu Googleen, jossa paikallisten tietojen haku on lisääntynyt voimakkaasti.

 

Paikallisen kohderyhmän saavuttamiseksi on oltava näkyvissä asiakkaiden sijainti. Autamme yritystäsi tavoittamaan paikalliset asiakkaasi parantamalla näkyvyyttäsi Googlessa. Paikallisen Google hakukoneoptimoinnin asiantuntemuksemme avulla pyrimme luomaan hyvän tuoton sijoituksellesi palveluihimme.

Arvostamme paikallisia yrityksiä ja palveluja. Arvostamme sitä, että myös tulevaisuudessa on mahdollista osallistua paikallisten yritysten palveluihin ja tuotteisiin. Haluamme luoda tulevaisuuden, jossa paikalliset yritykset ovat vahvasti läsnä Googlessa.

Growth Corner - Local SEO idea
Dennis Nygård - CEO - Growth Corner Oy

Dennis Nygård

Toimitusjohtaja ja yrittäjä

Dennis Nygård on insinööri, joka siirtyi työskentelystä energia-alalla markkinoinnin asiantuntijaksi. Denniksellä on vankka kokemus liiketoiminnan kehittämisestä, markkinoinnista ja projektinhallinnasta, jossa hän on työskennellyt sekä pienten paikallisten yritysten että globaalien yritysten kanssa. Hänellä on myös vankka kokemus yrittäjyydestä ja sähköisestä kaupankäynnistä Netlet Oy Ab: n perustamisesta.

Denniksellä on tuotantotalouden insinööritutkinto Novian ammattikorkeakoulusta ja kauppatieteiden maisterin tutkinto Hankenin kauppakorkeakoulusta.