Kasvata myyntiä Googlessa paikallisen hakukoneoptimoinnin avulla

Mikä on paikallinen hakukoneoptimointi?

Paikallinen hakukonenäkyvyys (Local SEO) on kertoa Google-hakukoneelle, mitä tuotteita tai palveluita yrityksesi tarjoaa ja missä yrityksesi sijaitsee. Tiedottamalla verkkosivustosi osista tietyille asiakkaille maantieteellisellä alueella on suurempi mahdollisuus, että Google valitsee verkkosivustosi kilpailijoiden sijaan.

Paikallisen näkyvyyden lisääminen Googlessa vahvistaa myös yrityksesi mainetta verkossa. Googlen ensimmäisellä sivulla oleminen tarkoittaa, että useat potentiaaliset asiakkaat löytävät yrityksesi. Kun yrityksesi on korkealla Googlessa, alat nähdä positiivisen myynnin kasvun paikallisilla markkinoilla.

map, location, navigation

Miltä Local SEO-prosessimme näyttää?

1. Tavoitteet ja strategia

Ensimmäinen askel on tarkastella yhdessä, mitkä tavoitteet yritykselläsi ovat ja sen perusteella luomme strategian.

2. Avainsanatutkimus

Avainsanatutkimus tai hakusana analyysi on yksi tärkeimmistä vaiheista paikallisten hakukoneiden optimoinnissa. Teemme perusteellisen hakusana analyysin siitä, mitä hakusanoja asiakkaasi käyttävät löytääkseen palvelusi ja tuotteesi Googlesta.

3. On-page optimointi

On-page optimointi tarkoittaa optimointia, joka tehdään verkkosivustollasi. Käytännössä tämä tarkoittaa muun muassa sitä, että toteutamme valitut avainsanat, lisäämme sisältöä, optimoimme tekniset näkökohdat ja varmistamme, että verkkosivustosi tarjoaa hyvän asiakaskokemuksen.

4. Off-page optimointi

Off-page optimointi koskee kaikkea optimointia, joka tapahtuu verkkosivustosi ulkopuolella. Optimoimme muun muassa Google My Business profiilisi, joka näkyy kun asiakkaat hakevat yritystäsi Googlessa tai Google Mapsissa. Teemme myös strategian ulkoisten linkkien luomiseen.

5. Raportointi

Kuukauden lopussa lähetämme sinulle tulosraportin. Raportista näet selvästi, mitkä optimoinnit on tehty.

Google Local SEO

Miksi investoida paikalliseen hakukoneoptimointiin?

Paikallinen hakukonenäkyvyys on nykyään yksi tehokkaimmista tavoista tavoittaa paikallinen asiakasryhmä Googlessa. Nykyään monet yritykset kilpailevat samasta asiakasryhmästä samalla maantieteellisellä alueella. Sijoittamalla paikalliseen hakukoneoptimointiin ja sijoittamalla Google läsnäoloon, mahdollisuutesi saada suurempi markkinaosuus paikallisilla markkinoilla kuin kilpailijasi kasvavat.

Otetaanpa käytännön esimerkki. Tarvitset sähköasentajaa Vaasassa. Kuinka voit löytää sähköasentajan? Kaivaisitko sanomalehtiä vai etsitkö jopa paperista puhelinluetteloa? Mahdollisuudet ovat hyvät siitä, että nostat puhelimesi ja Googlen lähimmälle sähköasentajalle. BrightLocal yhtiö osoittaa tutkimuksessaan, että yli 90% kaikista kuluttajista käyttää Internetiä tänään löytää tietoja paikallisista yrityksistä.

Googlen käyttö on siis helppo ja nopea tapa asiakkaille löytää tietoa yrityksestäsi. Lyhyesti sanottuna, jos yrityksesi ei ole läsnä Googlessa, on olemassa vaara, että potentiaaliset asiakkaat eivät löydä yritystäsi Googlesta, mikä voi johtaa menetettyyn myyntiin!

Kuinka Growth Corner eroaa muista yrityksistä?

Olemme yksi harvoista yrityksistä Suomessa, jotka ovat erikoistuneet paikalliseen hakukoneoptimointiin.

Growth Cornerilla käytämme uusimpia paikallisen hakukoneoptimoinnin menetelmiä maksimoidaksemme Google näkyvyys ja lisätä paikallista myyntiäsi. Menetelmämme ovat suurelta osin tietokantapohjaisia, joissa käytämme tietoja ymmärtämään paremmin paikallista kohderyhmääsi

arrows, growth hacking, marketing

Hinnat ja palvelut

alkaen 299 € + alv per kuukausi
 • Auditointi (kotisivu, Google My Business)
 • Google Analyticsin, Search Consolin ja Google Tag Managerin käyttöönotto
 • Hakusana-analyysi
 • Kilpailija-analyysi
 • On-page SEO
 • Off-page SEO
 • Tekninen hakukoneoptimointi
 • Google My Business optimointi
 • Blogipostaus
 • Tuki
 • Kuukausiraportti
SEO

Haluatko tietää enemmän Local SEO-palveluistamme?

Ota yhteyttä ja keskustelemme lisää siitä, miten voimme auttaa yritystäsi kasvamaan paikallisesti Googlen paikallisen hakukoneoptimoinnin avulla.

*Tutustu tarkemmin tietosuojaohjeisiimme ja miten keräämme henkilötietoja.