Lokal tillväxt genom Google

Growth Corner är en digital marknadsföringsbyrå specialiserad på lokal Google sökmotoroptimering (Local SEO). Vi hjälper lokala företag att öka försäljningen genom ökad synlighet på Google. Vårt företag är baserat i Vasa, Österbotten men hjälper lokala företag i hela Finland att öka försäljningen på den lokala marknaden.

Idén bakom Growth Corner

Idén bakom Growth Corner föddes mitt under den rådande COVID-19 pandemin. Pandemin har i en rask takt påskyndat den digitala förändringen gällande konsument- och köpbeteende som vi har sett komma krypande runt hörnet. Vi ser att ett allt större fokus har riktats mot Google där sökandet efter lokal information har ökat kraftigt.

 

För att kunna nå ut till den lokala målgruppen krävs det att man syns där kunderna finns. Vi är här för att hjälpa ditt företag att nå ut till dina lokala kunder genom att stärka din synlighet på Google. Genom vår expertis inom lokal Google sökmotoroptimering strävar vi till att skapa en god avkastning för din investering i våra tjänster.

Vi värdesätter lokala företag och tjänster. Vi värdesätter att man även i framtiden skall kunna få ta del av de lokala företagens tjänster och produkter. Vi vill skapa en framtid där lokala företag har en stark närvaro på Google.  

Growth Corner - Local SEO idea
Dennis Nygård - CEO - Growth Corner Oy

Dennis Nygård

VD och Grundare

Dennis Nygård är ingenjören som sadlade om från att jobba inom energisektorn till att bli expert inom marknadsföring. Dennis har en gedigen erfarenhet av affärsutveckling, marknadsföring och projektledning där han har jobbat med både mindre lokala företag till globala företag. Han har även en gedigen av erfarenhet av företagande och e-handel från att ha startat företaget Netlet Oy Ab.

Dennis innehar en ingenjörsexamen i Produktionsekonomi från Yrkeshögskolan Novia samt en ekonomie magisterexamen från Hanken Svenska Handelshögskolan.